O Le Tolauapiga o lo'o fa'avelaina le Maketi Fe'avea'i I fafo

O le faʻaauau pea o le taʻutaʻua o le tamaoaiga o tolauapiga ua faʻaosoina ai le atinaʻeina o se faasologa o pisinisi lata ane, lea na aumaia ai foi se lala maualalo i totonu o le telefoni feaveaʻi - fafo atu o le telefoni feaveaʻi i mata o tagata lautele.

Tele Fa'amanuiaga

O le mana feaveai e avea ma "soa sili" mo gaoioiga i fafo
Tuuina atu o le eletise i fafo, e lauiloa foi o le sapalai o le eletise e teu ai le malosi, o le igoa atoa o le lithium-ion maa e teu ai le malosi o le eletise, fausia-i totonu o le maualuga-malosi-density maa lithium-ion, ma e mafai ona teuina na o ia lava.Pe a fa'atusatusa i afi fa'aleaganu'u, o le sapalai o le eletise i fafo e le mana'omia ai le susunuina o le suau'u, po'o le tausiga, ma e leai se lamatiaga o le oona o le carbon monoxide.O loʻo i ai le lelei o le faʻaogaina faigofie, maualalo le leo, umi le taamilosaga o le olaga, faʻamautu ma faʻatuatuaina faʻatinoga atoa, ma isi.sili atu i le 18kg.O le mea lea, i tausaga talu ai nei, pe o ni gaoioiga i fafo e pei o tolauapiga i fafo, faʻapotopotoina o uo, poʻo le fana i fafo, e mafai ona iloa le ata o le mana feaveaʻi i fafo.
"O aʻu o loʻo i ai i le 'tagata fefefe i le leai o se malosi'."Na tausua e le tagata faatau Ms. Yang i le au tusitala, "Ona ou te galue i fafo, e faaopoopo atu i mea pueata ma drones, e tele masini e tatau ona totogi. E matua popole lava."Na iloa e le tusitala o le tuʻuina atu o le eletise i fafo e tele fesoʻotaʻiga gaioiga, e pei o le AC output, USB output, ma le faʻaogaina o le taʻavale taavale, lea e mafai ona faʻaogaina e tagata faʻaoga i faʻaaliga eseese, faʻafaigofie le poto masani.
O le mea moni, i le faaopoopo atu i tafaoga e pei o le taʻavale a le tagata lava ia ma tafaoga tolauapiga, o sapalai eletise i fafo e taua tele i sauniuniga faʻalavelave faʻafuaseʻi, laveai faʻafomaʻi, mataʻituina o le siosiomaga, suʻesuʻega, ma suʻesuʻega faʻafanua.I le vaitau o lologa i Henan i le 2021, o sapalai eletise i fafo, faʻatasi ai ma le tele o mea faʻatekonolosi uliuli e pei o drones, masini faʻaolaina ola, ma alalaupapa vaʻa malosi, ua avea ma se "mea laveaʻi" tulaga ese i le puleaina o lologa ma faʻalavelave faʻalavelave.

E Vevela le Maketi

O lo'o ulufale mai kamupani tetele
Faatasi ai ma le atinaʻeina o le pisinisi fou o taavale afi i tausaga talu ai, o le atinaʻeina o maa lithium ua matua faʻaititia ai le tau o le gaosiga o sapalai eletise i fafo.Aemaise lava, o le sini o le "carbon peaking and carbon neutrality" ua tuʻuina atu i luma, ma o le sapalai o le eletise i fafo ua tosina mai ai le tele o le gauai e avea o se faʻataʻitaʻiga masani o le malosi fou e mafai ai galuega i fafo ma le eletise mama mo le olaga i fafo.
I le aso 24 o Me, na su'e ai e le tusitala ia Tianyancha ma le upu "mobile power".O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai i le taimi nei le silia ma le 19,727 atinaʻe i loʻu atunuu o loʻo i pisinisi, o loʻo i ai, o loʻo agai i totonu, ma o ese.O le pisinisi lautele e aofia ai le "malosi feaveaʻi".", o le 54.67% o atinaʻe na faʻatuina i totonu o le 5 tausaga, ma o le tupe faʻamaufaʻailoga e sili atu i le 10 miliona yuan e tusa ma le 6.97%.
"O le pisinisi lea e sili ona televave le tuputupu ae ua ou vaai i ai."O Jiang Jing, o le ulu o le Tmall's 3C digital accessories industry, na mapuea i se faatalanoaga talu ai, "I le tolu tausaga talu ai, e na o le tasi pe lua ituaiga eletise i fafo, ma o le tele o fefaʻatauaiga na matua laʻititi lava. I le vaitaimi o Tmall '6·18' i totonu I le 2021, o le suiga o le eletise i fafo ua faʻavavevave atu i le sefulu pito i luga i le 3C numera faʻapitoa alamanuia, ma le faʻatupulaia o le sili atu i le 300% i le tolu tausaga talu ai.Mo JD.com, o Iulai 2021. Na tatalaina le vaega "Outdoor Power Supply", ma e 22 ituaiga i le vaega muamua.
"O le eletise i fafo o se vaega taua tele."O le tagata talafeagai e nafa ma Lifan Technology na fai mai i se faatalanoaga.I lenei tulaga, o le a taulaʻi atu le kamupani i le vaega o maketi o le teuina o malosiaga feaveaʻi i fafo, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le C-end i luga ole laiga e avea o se mea faʻapitoa, ma faʻalauteleina lona faʻatulagaina.I le faaopoopo atu i le Ningde Times ma le Lifan Technology ua taʻua muamua, ua faʻalauiloa uma e le au tekonolosi Huawei ma Socket One Brother Bull oloa faʻatatau i luga o upega tafaʻilagi e-commerce.

Faiga Faavae Lelei

O le atina'eina o le eletise i fafo na maua ai le lelei
Na aʻoaʻoina e le tusitala o mea taua e pei o le atinaʻeina o tekonolosi e teu ai le malosi, puipuiga o le siosiomaga, ma le faʻaitiitia o tau o meafaitino, ua faʻamalosia malosi e le setete le atinaʻeina o le gaosiga o le teuina o le eletise.O loʻo tuʻuina atu e le setete ni faiga faʻavae talafeagai e pei o le Fuafuaga Faʻatino mo le Atinaʻeina o le Tomai Faʻapolofesa o Tekinolosi Teuina o Malosiaga ma le Fuafuaga Faʻatinoga mo le Atinaʻeina o le Malosiaga Fou i le taimi o le 14th Five-Year Plan period e lagolago ai le atinaʻeina o tekonolosi e teu ai le malosi. , faʻataʻitaʻiga o galuega faʻapipiʻi malosi, faʻatulagaina o tuʻutuʻuga ma tulaga faʻapitoa, faʻapipiʻiina o Fuafuaga Atinaʻe Atinaʻe, ma isi.
O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le maketi o le teuina o malosiaga i le lalolagi atoa o le a oʻo atu i le US $ 11.04 piliona i le 2025, ma o le maketi o le a siʻitia i le lata i le US $ 5 piliona.I lalo o le aafiaga o mea taua e pei o suiga o le tau, fesuiaiga o tau o le suauu, le malosi o le atinaʻeina o gaoioiga i fafo, le atinaʻeina o masaniga maualalo-carbon taumafa a tagata lautele, ma meafaigaluega faʻavae talafeagai, o le avanoa mo le tuʻuina atu o le eletise i fafo e tatau ona oʻo atu i le 100 piliona. .
Mai se vaaiga umi, i le avea ai o se augatupulaga fou o vaifofo eletise i fafo, o loʻo i ai pea le sapalai o le eletise i fafo o loʻu atunuu i le amataga o le atinaʻe, ma e le o matua le maketi.Mo tagata faʻatau, o le faʻateleina o le faʻatupulaia o le eletise i fafo ua aumaia ai le toto fou i totonu o le alamanuia ma faʻalauiloa atili tekinolosi fou i le maketi.Aumai i mea tau eletise i fafo, e pei o tekinolosi fa'avave


Taimi meli: Iul-01-2022